Вход | Регистрация
#

Изберете си нещо вкусно от менюто

Системата ни за онлайн поръчки Ви предоставя възможност да получите от една страна визуална представа за предлаганите от нас ястия, а от друга да ги разгледате като списък. Вие можете да сортирате нашето меню по цена, име или дори грамаж! Разгледайте нашето меню и си изберете нещо изключително вкусно.
#

Добавете към текущата поръчка

Всяко избрано от Вас ястие може да бъде добавено към текущата Ви поръчка само с едно натискане на иконката с количка. Има ли „количка”, можете да добавите вкусното изкушение към кошницата с чудеса. Винаги можете да премахнете съответно ястие от поръчката си бързо и лесно, ако сте си открили нещо още по-изкушаващо.
#

Поръчване и промяна на артикула

Магданоз! Ужас! Винаги, когато добавите ястие към поръчката си, можете да се превърнете в нашия главен готвач и да промените самите съставки в рецептата, или да ни дадете специални инструкции за приготвяне. И Вашите желания са закон за нас! Ако желаете да поръчате повече от една гозба, просто променете броя на поръчаните от Вас ястия.
#

Текуща поръчка

На която и подстраница на сайта ни да сте Вие винаги виждате текущата си поръчка. В нея лесно можете да промените броя поръчани ястия, съставките или да замените едно ястие с друго… А когато сте готови с избора си, просто натиснете бутона „Поръчай”.
#

Обичам и не обичам

Обичам, не обичам, обичам, не обичам... Всичко е много лесно. Обичаш това ястие много? С едно натискане го добавяш в „Любими” и всеки път твоето изкушение те чака. Не харесваш това ястие? Готово, премахнато е от менюто и то няма да се появи.
#

Поръчка

Когато направите Вашия избор, натиснете бутона „Поръчай”. Ако сте предпочели опцията DAILY трябва да изберете за обяд или вечеря да доставим вкусотиите, за коя дата и да ни предоставите данни за доставката. Моля не забравяйте, че с DAILY за следващ ден приемаме поръчки до 24:00 ч. на предишния. Съвсем спокойно можете да комбинирате артикули от комплектните менюта заедно с артикули от пълното ни меню в една поръчка. В случай че искате да получите доставката си днес – опция EXPRESS, трябва да изберете дали да ви посетим незабавно (в рамките на 1 час) или да посочите час в който да ви доставим хапването. EXPRESS приема поръчки всеки работен ден между 11:00ч. и 19:00ч.
#

Получете вкусната поръчка

Ако сте предпочели DAILY ще получите хапването, приготвено от нашите готвачи, между 12:00 ч. и 13:00 ч. или 18:30 ч. и 19:30 ч в уречения ден. Ако пък сте избрали EXPRESS, ще Ви посетим възможно най-срочно. Да Ви е сладко!
#

Планирани поръчки

В секцията „Планирани поръчки” Вие можете да прегледате всички поръчки, които имате за следващите дни. В случай на нужда може да ги променяте, дори и да ги премахнете, стига да е до 24:00 ч. на деня, предхождащ датата на доставката. Това разбира се се отнася само за опцията DAILY.
#
Доставка на храна в София. Поръчайте домашно приготвена храна и се насладете.