Вход | Регистрация
#

Често задавани въпроси

 1. Какво означава DAILY?

  DAILY е нашата услуга, при която можете да се възползвате от невероятно ниски ценни на ястията за обяд и вечеря. В секцията DAILY, всеки ден има избор от 9 до 12 от нашите най-продавани артикули на страхотни цени. В допълнение ако си поръчате 1во 2ро и 3то в комплект получавате допълнителна отстъпка върху покупката си и плащате обща цена от 6 лв., а ако си поръчате 1во+2ро или 2ро+3то, плащате обща цена от 5 лв. и отново имате отстъпка върху покупката си.
  Извън дневните комплекти, имате възможност да си поръчате и от над 300 ястия от стандартното ни меню. Единственото условие е, да направите поръчката си до 24:00ч. на деня, предхождащ доставката. Интервалът за доставки на обедната Ви поръчка е 12:00 ч. и 13:00 ч, а за вечерната - 18:30 ч. и 19:30 ч.

 2. Какво означава EXPRESS?

  С услугата EXPRESS можете да си поръчвате вкусотийки, които да Ви бъдат доставяни незабавно (в рамките на 1 час). Менюто на тази услуга е по-кратко отколкото на DAILY, но въпреки това сме се постарали да е достатъчно разнообразно.

 3. Как работят отстъпките?

  За да получите отстъпка от 5%, единственото което трябва да направите е да си поръчате 4 пъти в 5 дневен период. Ако за този период, всяка една от вашите поръчки надхвърля 50 лева, получавате още една отстъпка от 5%. По този начин общият размер на отстъпката става 10%. Това НЕ означава, че трябва да си поръчате предварително за пет дена напред. Всяка вечер нашата система проверява колко пъти и за каква стойност сте си поръчали за последните пет дена. В зависимост от това, дали се класирате за едното или за двете намаления, системата автоматично прибавя Вашата отстъпка към касичката Ви. Важно е да знаете, че отстъпката не е само върху последната поръчка. Отстъпката е върху сумата от Вашите поръчки за последните пет дена. Пет дневният период не е задължително да е в една седмица. Нашата система брои работни дни. За пример, може да сте си поръчали в Четвъртък, Петък, Вторник и Сряда. В Сряда през нощта ще получите Вашата отстъпка върху сумата от поръчките Ви за всичките дни във вашата касичка. Отстъпките са валидни само за услугата ни DAILY и не е валидна за ястията поръчани в комлект, тъй като там вече има включена отстъпка.

 4. Каква е цената на доставката?

  За DAILY предлагаме най-ниските цени за доставка в бранша, само 1,50лв.

  За EXPRESS цената на доставката е 3,00лв

 5. Има ли минимална поръчка?

  Не, дори да си поръчате и филийка хляб, ще Ви я доставим!

 6. „Ние се намираме в…., може ли да доставите чак дотук?”

  Стига да се намирате в София, ние сме Вашата кухня!

 7. Имате ли заведение, в което можем да дойдем да се храним?

  Засега имаме само кухня, но знае ли човек...?

 8. Какво трябва да се заплати за опаковка?

  Нищичко!

 9. Има ли прибори?

  Ако Вие изберете да има, в доставката ще са включени и прибори, и салфетки, пък и някоя друга торбичка, за да си изхвърлите боклука в нея!

 10. Замразявате ли готова храна?

  Всичко, което доставяме, сме приготвили с огромно старание в същия ден!

 11. Ще получа ли обаждане за потвърждение на поръчката?

  Ще получите обаждане за потвърждение само, когато поръчвате за първи път. След като веднъж сме се уверили във валидността на Вашата регистрация, няма да Ви безпокоим повторно. След това наше обаждане ще получавате потвърждение за всяка следваща поръчка само по електронна поща.

Често задавани въпроси за прасето и пуйката

 1. Искам прасе за празниците. Или пуйка. Колко ще ми струва?

  Ако си мераклия за пуйка – една 5-6-килограмова и пълнена ще ти излезе само 64,99 лв. Ако пък ти се хапва прасенце, 16-18-килограмово пълнено ще ти струва 289,99 лв. (ако го предпочиташ без пълнежа, излиза 249,99 лв., а теглото му е 14-15 кг.).

 2. А самички ли идват?

  Палят колата и си идват самички, пълнени с ориз, гъби, лук, дробче и разни мерудийки.

 3. А може ли с други добавки?

  Опитахме се да ги убедим да лежат в сметана и ягоди, но единодушно отказаха.

 4. Къде да поръчам и кога да ги чакам?

  Поръчваш на mykitchen.bg. Принципно празничното прасе и празничната пуйка имат доста натоварен график, но на 23ти (между 12 и 13ч. и 18 и 21.30ч.), 24ти, 25ти (между 8 и 11.30ч.) и 29ти, 30ти (между 12 и 13ч. и 18 и 21.30ч.) и 31ви (между 8 и 11.30ч.) ще направят изключение и ще ти дойдат на гости.

 5. А половинка давате ли?

  Не. Ние сме сериозни хора и не правим половинчати неща.

 6. Някой ще разбере ли, че не е готвено в моята кухня?

  Няма начин. Освен, ако не си признаеш.

 7. Значи, получавам прасето или пуйката напълно готови и трябва само да ги метна на трапезата?

  Само? Ако си мислиш, че е лесно да уцелиш трапезата от първия път, значи досега просто не си мятал прасе. Или пуйка.

 8. Добре, последен въпрос. Как се ядат?

  Най-добре се ядат на гладно. Ако питаш за гарнитурата - пуйката много обича да се изявява в компания от картофки, а прасенцето върви чудесно със салатка от кисело зеле.

Доставка на храна в София. Поръчайте домашно приготвена храна и се насладете.