Вход | Регистрация
#

За нас

Ние сме млад и динамичен екип с основен предмет на дейност задоволяване на всички Ваши кулинарни капризи по възможно най-удобен и забавен за Вас начин, при цени, които ще оцените като невероятно изкусителни. Формално погледнато, ние сме “БОБЛО” ЕООД. Регистрирани сме като производител на кулинарни изделия съгласно Закона за храните, който с цел защита на здравето и интересите на потребителите регламентира изискванията към хапването, мерките и условията за осигуряване на хигиена и безопасност при приготвянето, преработката, опаковането, етикетирането и транспортиране на храната му до Вас.

Законът за храните регламентира и правилата за извършване на официален контрол върху храните, храните – НАCCP.

За да защитим здравето и интересите Ви, сме създали много добри партньорски отношения с доставчиците си. Осъществяваме входящ контрол на продуктите и храните, като следим за външното състояние на опаковките и на продуктите, наличието на етикети, изискваме съпровождащата документация за непакетираните храни и за продуктите от животински произход, срокът на годност и условията за съхранение на продуктите, препоръчани от производителя. Споделяме мнението, че само висококачествените продукти ще позволят на нашите готвачи да сътворят висококачествени кулинарни чудеса.

За да направим поръчката Ви максимално лесна и забавна, разработихме системата за онлайн поръчки MYKITCHEN.BG. Използвайки MYKITCHEN.BG, Вие можете да поръчате от www.mykitchen.bg и получите на посочен от Вас адрес предварително избрани храни от менюто.

С MYKITCHEN.BG имате възможност да получите визуална представа за предлаганите ястия, информация за актуалните им цени, обща стойност на поръчката. Може да променяте ястията точно по Ваш вкус, да поръчвате за избрана от Вас дата и да променяте поръчката си до 24:00 ч. на деня, предхождащ доставката за DAILY. EXPRESS приема поръчки между 11:00 ч. и 19:00 ч. от понеделник до петък. Постарали сме се да Ви предоставим възможно най-информиращия, гъвкав и забавен начин за поръчка. Естествено, в случай на неизбежна нужда, можете да поръчате и по телефона. Нашите оператори са готови да Ви съдействат на телефон 0885 48 24 36 (Mtel) и 0895 48 24 36(Globul) всеки работен ден от 09:00 ч. до 19:00 ч. за приемане на поръчката Ви или за разрешаването на всеки възникнал проблем. В следващите параграфи сме се постарали да Ви разясним целият процес на поръчка, а за визуализирана помощ Ви съветваме да погледнете страницата “Как работи”

Можете без ограничения да разглеждате предлаганите от нас кулинарни изкушения и съответните им цени, но за да направите поръчка, е необходимо да се регистрирате. От една страна регистрацията е необходима, за да Ви предпазим от злоупотреби с личните Ви данни, а от друга Ви предоставя възможност лесно и бързо да поръчате при нас отново. Регистрацията е безплатна, прави се еднократно и ще Ви отнеме не повече от 1-2 минути. След регистрацията си Вие ще имате възможност по всяко време да добавяте, изтривате и редактирате въведените от Вас адреси. Веднъж регистрирали се, Вие ще имате възможност да се възползвате от ежедневни, седмични и месечни промоции, да участвате в игри с награди, които предварително ще бъдат обявени на са на сайта ни.

Тук не е необходимо да звъните или изчаквате на телефона, докато наш оператор се свърже с Вас, въпреки че ако предпочитате, може да поръчате и по телефона. Няма да Ви притесняваме и да изискваме от Вас потвърждение на поръчката. Вашето желание става закон за нас! За да направите поръчка, е необходимо да изберете бутона „Поръчай”. Той се намира в най-дясната страна на Вашето любимо изкушение. Така, докато избирате от менюто, пред Вас на екрана винаги ще бъде текущата Ви поръчка и общата дължима сума. Ако сумата Ви удовлетворява остава само да потвърдите.

Ако сте избрали опция DAILY, в зависимост от това дали желаете поръчката да бъде доставена на обяд или на вечеря, Вие ще получите Вашите любими ястия между 12:00 ч. и 13:00 ч. или 18:30 ч. и 19:30 ч. на следващия ден чрез куриери. Ако сте предпочели EXPRESS ще ви посетим незабавно (в рамките на 1 час). Всяко ястие е опаковано в индивидуална кутия, а в зависимост от обема на поръчаната храна, Вие ще я получите или в голяма кутия или в кашон с разделители между всички индивидуални кутии за да достигнат до Вас храните във вида, в който напускат нашата кухня.

В посочените в сайта ни цени за всяко ястие са включени стойността на ястието, комплект прибори, опаковка и ДДС. Допълнително към всяка поръчка се начислява разход за доставка в размер на 1.50 лв. или 3 лв. с включен ДДС, в зависимост от това дали сте избрали услугата DAILY или EXPRESS.

Плащането на стойността на поръчката, която сте потвърдили на сайта ни, става при получаване на доставката от куриера.

Доставка на храна в София. Поръчайте домашно приготвена храна и се насладете.